Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Luxaflex® Knikarmschermen

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht, zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Luxaflex® knikarmschermen zijn uitermate geschikt voor brede gevels en maken ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.

Luxaflex® Spectra Nova

De Luxaflex® Spectra Nova is een doorontwikkeling van het al jaren meest verkochte terrasscherm in Nederland. Dit topklasse scherm heeft een zeer hoge afwerkingsgraad en is zeer elegant door slanke vormgeving. Door de enorme keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan de Spectra Nova precies op uw persoonlijke situatie aangepast worden. De Spectra Nova verhoogt uw comfort en beschermt tegen hinderlijk zonlicht terwijl uw ramen en deuren gewoon geopend kunnen worden.

Luxaflex® Fiora Grande

De nieuwe ontwikkeling in terraszonwering heet Luxaflex® Fiora Grande. Een volledig gesloten cassettesysteem dat ondanks de kleine afmetingen van de kast op grote breedtes verkrijgbaar is. Daarnaast is de Fiora Grande een scherm dat geopend net zo mooi is als in gesloten toestand. Dit scherm biedt u veel voordelen zoals optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak.

Brochure

Bekijk de brochure voor meer informatie over Luxaflex® knikarmschermen.


Klik hier om terug te gaan naar ons assortiment buitenzonwering.