Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Huismerk Terrasoverkapping

Met de nieuwe, luxe terrasoverkappingen van Eradus Zonwering Delft verlengt u het terrasseizoen. De sfeer van binnen wordt doorgetrokken naar buiten en u krijgt het ultieme serregevoel tegen een betaalbare prijs. U verfraait uw tuin met een lichtdoorlatende terrasoverkapping die u perfect kunt afstemmen op de bestaande situatie. Uw terras wordt een onderdeel van uw huis en tuin. Zo geniet u nog langer van een sfeervolle zomer.

Cubola

De vrijstaande zonwering Cubola combineert een uniek strak design met functionaliteit. Het product is breed inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Ongekoppeld is de maximale afmeting 4 x 4 meter bij een maximale hoogte van 3 meter. Het zonnescherm is echter eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor horecagelegenheden of (school)pleinen.

Stanza

De Stanza is een multifunctionele en eigentijdse terrasoverkapping. De constructie is vervaardigd uit hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk aluminium. De Stanza is binnen enkele uren te monteren. Mede hierdoor is deze overkapping aantrekkelijk geprijsd.


Klik hier om terug te gaan naar ons assortiment buitenzonwering.