Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Huismerk Rolluiken

Rolluiken zijn in hun toepassing en uitvoering veelzijdig. Behalve voor het afschermen en beveiligen van bezittingen zijn de motieven voor de aanschaf het waarborgen van uw privacy, het weren van de zon of het isoleren van ruimten. Er is voor iedere situatie wel een specifieke productkeuze te maken.

Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen. De leverbare kleuren van de omkasting zijn afhankelijk van het gekozen model. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven.

Heroal

Het rolluik Heroal voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. De Heroal heeft een hoge krasvastheid en is kleurecht. Wie kiest voor de Heroal is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs.

De Heroal wordt geleverd met een afgeschuinde of met een ronde kap. Het kleurengamma maakt 169 kleurcombinaties mogelijk. U kunt zo uw rolluik een persoonlijk tintje geven of aanpassen aan de stijl van uw woning. De Heroal wordt standaard voorzien van een Somfy Ilmo-motor inclusief draaischakelaar.


Klik hier om terug te gaan naar ons assortiment buitenzonwering.