Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Huismerk Overzicht Doeken

Eradus Zonwering heeft een compleet assortiment aan hoogwaardige en trendy zonweringsdoeken. Kies uit een bijna onuitputtelijke bron van doeken. Alleen de beste materialen worden gebruikt zodat u jarenlang plezier beleefd aan uw zonweringdoek.

Tibelly-collectie

De Tibelly-collectie is de enige doekencollectie die speciaal voor de Nederlandse markt is ontworpen en kent 71 dessins. Het uitgebreide kleurenpalet met een rijke schakering in uni's, blokstrepen en fantasiedessins maken het mogelijk een persoonlijk tintje aan de zonwering te geven. Tibelly-doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat de kleurharsen worden toegevoegd tijdens de productie van de vezel, waardoor het doek een uitzonderlijke kleurechtheid krijgt. Een extra water- en vuilafstotende nabehandeling zorgt voor een extra bescherming en maakt onderhoud eenvoudig.

Dickson-collectie

Dickson vestigt definitief zijn naam als stijlvolle ontwerper van zonweringdoek met nieuwe effenstoffen, onweerstaanbare nieuwe streepdesigns (van klassiek tot trendy) en nieuwe jacquards met fascinerende, optische effecten. De vernieuwende verrassing in de collectie is jeansstof! Denim maakt zijn entree in de levendige en complete collectie voor iedereen die niet zonder kleur kan.

Dickson Orchestra, het grootste assortiment op de markt, heeft een unieke stijl. Gebaseerd op indoor en outdoor decotrends, onderscheidt het zich nu door een geweldig gebruik van kleur. Of kies juist voor lichte toetsen in ultrafijne grafische strepen.

Brochures

Bekijk de brochure voor meer informatie over de Tibelly-collectie.
Bekijk de brochure voor meer informatie over de Dickson-collectie.


Klik hier om terug te gaan naar ons assortiment buitenzonwering.