Bel 015-2135028, stuur een e-mail of bezoek onze showroom!

Luxaflex® Rolgordijnen

De meest uitgebreide collectie hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur. U kunt kiezen voor optimale verduistering of juist transparantie en prachtig gefilterd daglicht met Luxaflex® Rolgordijnen.

Uw Luxaflex® raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Daarnaast bieden we vijf jaar garantie zodat u zorgeloos van uw rolgordijnen kunt genieten.

Luxaflex® Twist rolgordijnen

Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. Twist Rolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen langs elkaar heen en u kunt eindeloos variëren. Uw Twist Rolgordijn wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en biedt de hoogwaardige kwaliteit die u van Luxaflex® mag verwachten.

Nieuwe collectie

De rolgordijnencollectie van Luxaflex® biedt diverse exclusieve stoffen, met name in de trendy Boutique-collectie die jaarlijks vernieuwd wordt en daardoor steeds de laatste interieurtrends volgt.

Een van de nieuwe dessins is de Transit. Dit is een 200 centimeter breed patroon met verticale strepen waarin bij elkaar passende kleuren in elkaar overlopen. Luxaflex® speelt met Transit in op de interieurtrend Degradé, die zich kenmerkt door in elkaar overlopende kleuren.

Brochures

Bekijk de brochure voor meer informatie over rolgordijnen.
Bekijk de brochure voor meer informatie over de nieuwe collectie.
Bekijk de brochure voor meer informatie over Twist rolgordijnen.


Klik hier om terug te gaan naar ons assortiment binnenzonwering.